< terug naar nieuwsoverzicht

Kras-stand-1
8 november 2021
Beursdeelname partners

Eindelijk mogen er weer beurzen gehouden en bezocht worden! De focus op duurzaamheid is belangrijk en wordt ook op de stands van onze partners uitgestraald. We laten je enkele impressies zien van de betrokkenheid van onze Circular Plastics Alliance partners.

Op de prachtige stand van onze partner Fresco Flowers op de Trade Fair in Aalsmeer, werd ook aandacht besteed aan hun inzet voor duurzaamheid. Het verpakken van de rozen in de gerecyclede recyfolie en het inzamelen van de folie in de CircularBag.
Partner Hygiene Products stond recent op de A&A beurs in Dusseldorf. De kleurrijke stand toonde diverse duurzame producten. Hygiene Products liet ook zien trots te zijn als partner van Circular Plastics Alliance.
Onze partner Kras Recycling toonde uiteraard onze CircularBag op hun stand. Kras Recyling zamelt alle bloemenfolies in en verwerkt alles tot nieuwe grondstoffen voor hergebruik. De in recyfolie verpakte rozen van Fresco Flowers gaven een fleurig tintje.

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven

Regelmatig versturen wij onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunststof recycling en circulaire actualiteiten. Aanmelden kan eenvoudig hieronder.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.