WORD

LID

Samen met onze partners zetten wij mooie stappen op het gebied van duurzaamheid. Ook jij kunt daarvan profiteren door lid te worden van onze Circular Plastics Alliance.

Welke voordelen biedt het lidmaatschap voor jouw bedrijf?

Duurzaamheidsscan

Wij verzorgen een duurzaamheidsscan van 1-2 dagen binnen jouw bedrijf. De scan wordt uitgevoerd door ons Circular Plastics Alliance team. Het resultaat is een efficiënte analyse van de huidige afvalstromen van karton, papier en kunststof, samen met een maatwerk advies. Het doel van de waste scan is om de kwaliteit van deze afvalstromen en daardoor hun financiële opbrengst voor meer duurzame recycling, op korte termijn te verhogen en strategische grondstoffen te creëren. 

Circular Plastics Academy

Je ontvangt een voucher met 5% korting op het aanbod van trainingen die wij via Circular Plastics Academy aanbieden. Daarnaast ontvang je deelname aan minimaal twee Circular Plastics Academy kennismaking sessies. Je kunt hiervoor een relatie/ketenpartner van jouw bedrijf uitnodigen om samen concrete circulaire stappen in kaart te brengen.

Circular Plastics Alliance Facilitator

Via onze CPA Facilitator bieden wij continu ondersteuning en wordt er intensief contact met jouw bedrijf onderhouden. Dit om strakke opvolging en het behalen van concrete resultaten binnen de gezamenlijk overeengekomen doelstellingen van het lidmaatschap te garanderen.

Podium tijdens onze netwerk­bijeenkomsten

Gedurende één van onze netwerk­bijeenkomsten is er gelegenheid om de vorderingen van jouw bedrijf op het gebied van duurzaamheid, met een spreektijd van 45 minuten, exclusief te presenteren en te delen met andere interessante bedrijven binnen Circular Plastics Alliance. Bij alle netwerk­bijeenkomsten heb je het recht om samen met twee collega’s vanuit jouw bedrijf deel te nemen. Het verslag van deze dagen wordt beschikbaar gesteld voor interne publicatie doeleinden binnen jouw bedrijf.

Deelname circulaire innovatieve projecten

De mogelijkheid bestaat dat jij door Circular Plastics wordt benaderd om deel te nemen aan ambitieuze circulaire innovatie projecten. Waarbij jouw bedrijf kan worden betrokken als mogelijke klant, of leverancier van goederen of diensten, waarbij innovatie in duurzaamheid centraal staat. Hiervoor wordt een ‘roadmap’ uitgewerkt met de totale project kosten en de participatie vanuit Circular Plastics Alliance en overige betrokken project partners.

Publiciteit

Wij zorgen voor publiciteit door alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid binnen jouw bedrijf uitgebreid onder de aandacht te brengen. Dit doen wij via nieuwsbrieven en via professionele exposure op onze socialmediakanalen. Het is bewezen dat dit zeer inspirerend werkt op collega’s, leveranciers en klanten en bijdraagt aan een uitermate positief imago in het kader van MVO.

Ook kunnen wij vlogs verzorgen voor jouw bedrijf met een aantrekkelijke korting.

Hoe word je lid?

Na aanmelding via het contactformulier sturen wij een vragenlijst met vragen over de doelstellingen en strategie op het gebied van duurzaamheid. Na ontvangst zullen wij dit beoordelen en laten wij weten of het lidmaatschap een toegevoegde waarde heeft voor de activiteiten van de bestaande leden. Indien dit positief is bevestigen wij de deelname met de overhandiging van een tombstone en publiceren wij dit op onze socialmediakanalen, website en plaatsen het in onze nieuwsbrief.

Tarieven

De tarieven voor lidmaatschap zijn als volgt:

Omzet < € 500.000 = tarief van € 350/maand
Omzet < € 1.000.000 = tarief van € 700/maand
Omzet > € 1.000.000 = tarief van € 1000/maand

Het lidmaatschap is per maand opzegbaar.

Welke voordelen biedt het lidmaatschap voor jouw bedrijf?

Play Video

Interesse om ook lid te worden van
Circular Plastics Alliance?

Meld je dan gauw aan en we nemen contact met je op!

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.