< terug naar nieuwsoverzicht

Ontwerp zonder titel (5)
27 mei 2024
Gebruik balenpers bij BMN DC Veghel

In een streven naar verhoogde efficiëntie en minimalisatie van handling heeft BMN DC Veghel in samenwerking met Kras Recycling een innovatieve oplossing geïmplementeerd: de horizontale balenpers. Dit initiatief, geleid door Wouter van Luik en Michael Bool in nauwe samenwerking met de locatie BMN DC Veghel, is gericht op het optimaliseren van afvalverwerking.

De implementatie van de horizontale balenpers bij BMN DC Veghel heeft een golf van enthousiasme veroorzaakt. Marc Suter, Warehouse Manager, deelt zijn ervaring: “Het werkt zeer efficiënt en bespaart aanzienlijk veel tijd. De machine bindt automatisch af en kan grote volumes in korte tijd verwerken.” Dit betekent een aanzienlijke verbetering in de afvalverwerking, waarbij grote hoeveelheden folies en karton worden geperst en gerecycled.

Al met al heeft het gebruik van de balenpers bij BMN DC Veghel geleid tot aanzienlijke verbeteringen in efficiëntie, handling en duurzaamheid. Het is een uitstekend voorbeeld van hoe innovatieve oplossingen kunnen bijdragen aan een meer verantwoorde bedrijfsvoering en een duurzamere toekomst.

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven

Regelmatig versturen wij onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunststof recycling en circulaire actualiteiten. Aanmelden kan eenvoudig hieronder.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.