< terug naar nieuwsoverzicht

HSB
18 februari 2021
HSB bouw neemt deel in Circular Plastics Alliance

Wij heten HSB bouw (HSB) van harte welkom als nieuw Circular Plastics Alliance lid. De tombstone werd heel toepasselijk op ‘de bouw’ overhandigd.

HSB ontwikkelt en realiseert in met name Noordwest- en Midden-Nederland duurzame bouwprojecten voor ontwikkelaars en woningbouwverenigingen. Betrokkenheid, vakmanschap en een no-nonsense-aanpak is waar HSB voor staat.

HSB zet zich al jarenlang in op het gebied van ecologisch bouwen. Denk aan de impact van staal, cement, aluminium, glaswol en andere bouwmaterialen en tel daarbij op de benodigde energie voor mobiliteit en het gebruik van gereedschap. Op impactvolle wijze legt HSB ecologisch bouwen gewicht in de schaal voor een goede balans op het gebied van duurzaamheid.

Leuk om te melden dat het team van Circular Plastics Alliance in nauwe samenwerking met alle onderaannemers van HSB gaat werken aan het prestigieuze project: “Het meest duurzame bouwproject van 2021“. De doelstelling van HSB Bouw is o.a. bouwafval verminderen door verpakkingsmaterialen en bijbehorende afvalstromen circulair te maken en zo de meest schone bouwplaats met professionele milieu straten te creëren. Er zijn al mooie ideeën uitgewerkt waar ook andere Circular Plastics Alliance leden hun steentje aan bij gaan dragen.

Door de toevoeging van HSB aan de Circular Plastics Alliance kunnen we kansen voor de circulariteit in de bouwsector goed in kaart brengen. Met de projectmatige aanpak en grote bouwprojecten is HSB een unieke en waardevolle aanvulling op onze Alliance.

Op de foto van links naar rechts: Circular Plastics Alliance: Louis Sciarli, Johan Thans, Henk Kras, HSB Bouw: Camiel Honselaar, Eric Wenteler, William Bosschaart.

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven

Regelmatig versturen wij onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunststof recycling en circulaire actualiteiten. Aanmelden kan eenvoudig hieronder.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.