< terug naar partner overzicht

Cabka_Logo_RGB-nieuw-scaled
Cabka

CABKA ontwikkelt en produceert producten uit gerecycleerd plastic. Ze verwerken tot 150.000 ton plastic afval per jaar en zijn een toonaangevende fabrikant van plastic pallets in Europa. Ze produceren 90% van hun producten op basis van gerecyclede kunststoffen, zowel van post-industrieel als van post-consumer afval en zorgen ervoor dat deze herbruikbaar en recyclebaar zijn.

Bij CABKA geloven ze niet in vooruitgang tenzij het voor iedereen is, ook voor de komende generaties. Afval wordt niet als een vervelende bijwerking beschouwd. Ze streven ernaar om het gebruikte om te zetten in het nuttige, waarbij ze afval als een kans beschouwen. Een kans om nieuwe waardevolle producten te creëren met afval als input, speciaal ontworpen om te worden hergebruikt en gerecycled, en zo bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Dat doen ze door middel van een businessmodel gericht op zero-waste. Met de steun van leveranciers identificeren ze voortdurend nieuwe plastic afvalstromen om een ​​bron voor de producten te worden. In nauwe samenwerking met de klanten ontwikkelen ze lichtere, efficiëntere herbruikbare producten die aan het einde van hun levensduur volledig worden gerecycled en weer in productie worden genomen. Zo creëren ze een echte gesloten kringloop, gericht op het verminderen en hergebruiken van afval en het actief verminderen van het CO2-verbruik in de keten samen met hun partners.

» Lees hier meer over CABKA

Door de samenwerking met de Circular Plastics Alliance wil CABKA graag helpen een gesloten kringloop te ontwikkelen, in nauwe samenwerking met de andere alliantieleden, door nieuwe oplossingen aan te dragen op basis van gerecycled plastic.

Door de toevoeging van CABKA aan de Circular Plastics Alliance verwelkomen we een toonaangevende producent van herbruikbare transportverpakkingen uit gerecyclede kunststoffen en sluit CABKA met haar competenties perfect aan bij andere leden. Met de kennis die CABKA meebrengt zijn ze een belangrijke en waardevolle aanvulling op onze Alliance.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.