< terug naar partner overzicht

Horizon3-logo-removebg-preview
Horizon3SRM

Als voortrekkers in de afvalindustrie heeft Horizon3SRM een duidelijk doel: waardevolle grondstoffen creëren uit afval.  Hun expertise strekt zich uit over diverse schakels van de keten, waaronder het sourcen van materialen, voorbewerking, compliance en het beheren van vergunningstrajecten en projectmanagement. Dankzij hun intensieve samenwerkingen met belangrijke industriële partners, heeft Horizon3SRM reststromen – die voorheen als onbruikbaar werden beschouwd en verbrand of gestort werden – met succes omgevormd tot nieuwe, hoogkwalitatieve materialen.

Bij Horizon3SRM draait alles om het maximaliseren van de waarde van grondstoffen en het minimaliseren van milieueffecten. Ze hergebruiken grondstoffen en verwerken afval op slimme en duurzame wijzen. Hiermee dragen ze bij aan een duurzamere wereld, verminderen ze de CO2-uitstoot en hebben ze een positieve impact op het milieu.

Horizon3SRM brengt hun diepgaande expertise op het gebied van grondstofverwerking en transformatie in bij de Circular Plastics Alliance. Dit maakt hen een waardevolle toevoeging aan de alliantie en haar leden, die zich inzetten voor het bevorderen van circulaire oplossingen in de plasticindustrie.

Horizon3SRM is vastbesloten om hun impact te vergroten, niet alleen door hun eigen processen te verbeteren, maar ook door actief bij te dragen aan gezamenlijke initiatieven binnen de Circular Plastics Alliance. Hun passie ligt in het creëren van een wereld waarin afval transformeert tot waardevolle grondstoffen en een nieuw leven krijgt.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.