< terug naar partner overzicht

Logo-Meeder-Group-2
Meeder Group

Meeder Group, met een eeuw ervaring in de levering van verse producten, opereert op wereldwijde schaal. Dankzij uitgebreide faciliteiten en partnerschappen in Europa en daarbuiten, combineren ze kwaliteit met service. Een professioneel team, dat transparantie en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft, ondersteunt hen hierin.

Verse producten vereisen de ultieme zorg en toewijding. Niet alleen om de versheid en kwaliteit te behouden, maar ook om dit op een duurzame en milieuvriendelijke manier te doen. Een vermindering van de CO2-uitstoot is voor Meeder Group net zo essentieel als de kwaliteit van hun producten.

Duurzaamheid zit in het DNA van Meeder Group. Hierbij focussen ze niet enkel op de producten zelf, maar ook op de gehele keten die ze bedienen.

 

» Ontdek hier meer over Meeder Group  Meeder Group – Meeder Group

 

Reeds hebben ze tal van duurzame initiatieven geïmplementeerd. Hun energiebehoefte wordt voor een groot deel opgevangen door 700 zonnepanelen. De overschakeling naar LED-verlichting en energiezuinige koelinstallaties toont hun toewijding aan een duurzamere toekomst. Daarnaast heeft Meeder Group geïnvesteerd in een groen wagenpark met 16 elektrische auto’s en in de gescheiden verwerking van AGF-afval en papier en karton.

De ambitie gaat verder. Samen met Circular Plastics Alliance wil Meeder Group plastic afval verminderen door circulaire programma’s op te zetten met leveranciers en klanten. Dit draagt bij aan een groter doel: de reductie van de CO2-uitstoot en het bevorderen van de circulaire economie.

Met Meeder Group als nieuw lid van de Circular Plastics Alliance verrijken we het netwerk met expertise in logistiek en versproducten. De significante hoeveelheid plastic die ze gebruiken in hun verpakkingsproces biedt een kans voor innovatieve oplossingen. Meeder Group’s ervaring en betrokkenheid bij het verminderen van plastic afval maakt hen een unieke en waardevolle partner voor onze Alliance.

 

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.