< terug naar partner overzicht

OMNICOL_CMYK
Nieuw CPA lid: Omnicol

Door en voor de vakman, dat is Omnicol. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in producten voor voorbehandelen, egaliseren, lijmen, afwerken en voegen van vloeren, wanden en gevels. De missie van Omnicol is duidelijk: de vakman in staat stellen een bouwproject of klus vol vertrouwen aan te pakken. Of je nu vakman, aannemer, handelaar, toezichthouder, architect of particuliere bouwheer bent. Omnicol combineert de inzet van kennis, ervaring en betrokkenheid met het leveren van kwaliteitsproducten.

 

Duurzaamheidsbeleid

Bouwen is voor de lange termijn. Zo denken ze als kennispartner en leverancier van mortels, egalines en lijmen ook. Daarom ondernemen ze zo veel mogelijk in evenwicht met samenleving, milieu en economie. Een duurzaam beleid in grondstoffen, productie en verpakking bij Omnicol is al jarenlang een permanent aandachtspunt. Met als thema: ‘Groen tot in de vezels’.

 

De laatste jaren krijgen ze meer kapstokken om al deze initiatieven in onder te brengen. Zo heeft Omnicol gekozen dit te doen door de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties in de bedrijfsvoering te integreren, ISO14001 te certificeren, en EcoVadis als onafhankelijke partij om duurzaamheids-initiatieven te beoordelen. Ze blijven zichzelf, de partners en de klanten uitdagen om waar mogelijk verder te verbeteren.

 

Samen met de Circular Plastics Alliance willen ze hun aandeel PCR binnen de emballage verhogen en streven ze naar een plastic vrije bouwplaats. Dit sluit volledig aan bij de doelstellingen van CPA.

 

Lees meer over Omnicol: https://www.omnicol.eu/

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.