< terug naar partner overzicht

Qstylez_logo
QStylez

QStylez, een web- en reclamebureau uit Volendam, heeft zich bij ons netwerk gevoegd. QStylez is gespecialiseerd in strategie, design, webontwikkeling, vindbaarheid en contentmarketing en is gevestigd aan de Julianaweg 192 te Volendam, op de bovenste verdieping van een modern bedrijfsverzamelgebouw.

QStylez heeft een duidelijke visie op duurzaamheid: “Wij geloven in circulariteit en dat wij door middel van ketensamenwerking de beste duurzaamheidsdoelen kunnen bereiken. Alleen door goed samen te werken in de breedste zin van het woord, zorg je letterlijk en figuurlijk voor een duurzame toekomst.”

Hun toewijding aan duurzaamheid komt tot uiting in hun dagelijkse activiteiten: het installeren van laadpalen voor elektrische auto’s, het stimuleren van fietsgebruik onder werknemers, het bieden van een duurzaam pensioenplan, het mogelijk maken van thuiswerken om reizen te beperken, en het bevorderen van afvalscheiding.

In samenwerking met Circular Plastics Alliance streeft QStylez ernaar haar kennis op het gebied van circulariteit verder uit te breiden. Ze willen partners en klanten betrekken bij het vergroten van het bewustzijn over duurzaamheid en circulariteit. QStylez zet zich in om zowel online als offline een overtuigende boodschap over duurzaamheid en circulariteit te verspreiden en zijn er heilig van overtuigd dat een gezond ondernemersklimaat hand in hand kan gaan met duurzaamheid en circulariteit.

Wij zijn er van overtuigd dat Qstylez positieve bijdrage kan leveren aan onze partners en heten ze van harte welkom.

Voor meer informatie over QStylez en hun diensten, bezoek www.qstylez.nl

Per klant bieden zij een op maat gemaakt plan van aanpak. Indien jij als Alliance partner gebruik zou willen maken van hun diensten bieden zij onze partners een exclusieve korting aan.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.