< terug naar partner overzicht

RTI-_logo_paars
RTI Blockchain

RTI Blockchain is een bedrijf dat naar oplossingen zoekt om alle substantiële zwakke punten in de supply chain weg te nemen. Door een open benadering weet RTI Blockchain met menselijke maat te opereren in een door technologie gedreven omgeving. RTI Dashboard is een betrouwbare app voor alle emballageregistratie gemaakt door RTI Blockchain.

RTI Dashboard spant zich in om de inzet van meermalig te gebruiken ladingdragers (RTI, RPC, RP) te stimuleren. Het platform ondersteunt de registratie en opvolgingsbehoefte van meermalige te gebruiken ladingdragers en biedt zo een alternatief voor eenmalige verpakkingen. De inzet van het platform reduceert ook de papierstroom van transport-/vrachtdocumenten en bij adoptie en data deling kunnen ook minder (lege) kilometers gerealiseerd worden door het beschikbaar krijgen van ladingdragers op de juiste plek. Ook wordt er gewerkt aan een CO2-calculator. Zo kan de gebruiker in RTI Dashboard niet alleen zijn besparing in euro’s zien, maar ook het effect op de CO2 uitstoot!

» Lees hier meer over RTI Blockchain en RTI Dashboard

RTI Dashboard draagt bij aan het werkplezier van de emballage medewerker die dagelijks te maken heeft met saldo verschillen en afstemmingsuitdagingen. Een arbeidsintensief karwei waar veel stiften, printers en papier aan te pas komt. Dit proces kan sterk teruggedrongen worden door het gebruik van RTI Dashboard omdat er geen saldo afstemmingsproces meer is, immers verzender en ontvanger kijken naar dezelfde waarheid.

Door de samenwerking met de Circular Plastics Alliance wil RTI Blockchain de registratie van de Circular Plastics producten mogelijk maken via het RTI Dashboard, om te beginnen de ECO Flowerboxen en in de toekomst natuurlijk nog meer producten. Daarnaast willen ze ervoor zorgen dat emballage en opvolging hiervan een belangrijk agenda punt wordt voor verschillende bedrijven.

Door de toevoeging van RTI Dashboard aan de Circular Plastics Alliance kunnen we binnen het netwerk kennis delen over met name supply chain en kansen voor efficiënte oplossingen bekijken. Met de kennis die RTI Blockchain meebrengt zijn ze een belangrijke en waardevolle aanvulling op onze Alliance.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.