< terug naar partner overzicht

sinox-polymers-logo-nieuw
Recyclates van Sinox Polymers

Sinox Polymers helpt merken en productproducenten om gerecycled plastic te verkrijgen van de kwaliteit en met de certificeringen die ze nodig hebben om circulaire plastic producten te creëren en een impact te maken.

Onze certificeringen voor gerecycled materiaal omvatten EuCertPlast, Ocean Bound Plastic OBP, Global Recycled Standard GRS, Efsa en FDA-certificering voor contact met voedingsmiddelen. Ook zijn conventionele gerecyclede kunststoffen zonder certificering beschikbaar.

Het gerecycled materiaal is verkrijgbaar in de vorm van herwonnen materiaal en regranulaat.

Lees hier meer over Sinox!

Onze visie is een wereld zonder verbruik van natuurlijke hulpbronnen met een wereldwijde gesloten circulaire economie. De natuur werkt in cycli en kent geen “afval”. Met Sinox Polymers willen we ons steentje bijdragen aan het vestigen van een functionerende circulaire economie in de kunststofindustrie, gebaseerd op het cradle-to-cradle principe. Een industrie waarin kunststoffen zo vaak mogelijk op een milieuvriendelijke manier worden hergebruikt en gerecycled.

Wij bieden een breed scala aan gerecyclede kunststoffen na consumptie (PCR) – commodity kunststoffen zoals LLDPE, LDPE, HDPE, PP, HIPS EN EPS/GPPS, evenals technische kunststoffen zoals ABS, PET en PC.

Profiteer van onze uitgebreide diensten met Sinox Polymers

De recyclagebranche is wereldwijd en kwaliteiten zijn niet altijd direct beschikbaar waar ze nodig zijn. Daarom zijn we ook wereldwijd actief.

Met Sinox Polymers aan uw zijde kunt u wereldwijd regranulaat laten leveren aan uw fabrieken. We verkrijgen de juiste kwaliteiten wereldwijd voor u op lokale markten.

We bieden ook aanvullende importdiensten in Europa en China.

Of het nu gaat om extrusie, folieblaasvorming, blaasvorming, spuitgieten of meer gespecialiseerde toepassingen: wij hebben het juiste gerecyclede materiaal voor u. Onze klanten komen uit verschillende sectoren, zoals de bouwsector, cosmetica-industrie, landbouwsector, verpakkingsindustrie en nog veel meer.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.