< terug naar partner overzicht

Logo Sanaja rgb
Sanaja

Sanaja is een groothandel voor de professionele schoonmaak gelegen in Volendam. Onze missie is om een totaalleverancier te zijn met een unieke combinatie van groothandelsactiviteiten en full-service dienstverlening.

Full-service concept
Ons full service concept is uniek en innovatief in Nederland. We bieden een complete dienstverlening waarbij we op een vaste en afgesproken frequentie bij u langskomen om de sanitaire supplies aan te vullen, zelfs tot in de werkkast. Hierbij kunt u denken aan toilet- en handdoekpapier, en diverse units zoals hygiëneboxen, luchtverfrissers en schoonloopmatten worden ook vervangen. Alles wordt aangeboden in een handig abonnement, waarbij u een vast maandelijks bedrag betaalt, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Een van onze bijzondere services is het E-Tissue pakket. Dit pakket is 100% circulair, waarbij we het gebruikte handdoekpapier meenemen om te recyclen bij onze partner van Circular Plastics Alliance. Deze partner zamelt niet alleen papier in, maar ook verschillende soorten plastic om te recyclen en herproduceren. Zo dragen we bij aan een duurzame toekomst, niet alleen voor papier maar ook voor andere materialen, zoals E-Tissue en Orange Brush borstelwerk voor de non-foodsector.

Duurzaamheid
Wij streven ernaar om alles circulair te maken, waarbij we als uitgangspunt hebben om de kwaliteit, ergonomie, kosten en milieubelasting te minimaliseren. Ons onderscheidende kenmerk ligt in ons volledig circulair ondernemerschap.

We werken ook samen met duurzame leveranciers en werken met cradle to cradle middelen en materialen, zoals die binnen het assortiment van Green Care Professional. Dit betekent dat wij werken met materialen die volledig hergebruikt kunnen worden of hergebruikt zijn, zoals gerecyclede borstels, werkwagens en afvalzakken.

Daarnaast is er binnen het bedrijf een team opgezet om nog meer duurzame doelstellingen te definiëren en implementeren. Dit team onderzoekt voortdurend nieuwe mogelijkheden om onze ecologische voetafdruk verder te verkleinen en onze bedrijfsactiviteiten zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Wij bieden een gratis duurzaamheidscheck aan waarbij wordt nagekeken of er duurzame verbeteringen mogelijk zijn op het gebied van middelen en producten en/of ergonomische alternatieven voor uw medewerkers. 

>> maak hier gelijk een afspraak voor deze scan!

Visie
Wij geloven sterk in het belang van een volledig circulair proces en onze visie is om binnen enkele jaren de meest circulaire groothandel van Nederland te zijn, met een landelijke dekking. Wij willen een voorbeeld zijn in duurzaamheid en ons inzetten voor een groenere en meer verantwoorde toekomst.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.