< terug naar nieuwsoverzicht

Succes-Schoonmaak-tombstone-2-website-1
27 mei 2021
Succes Schoonmaak neemt deel in Circular Plastics Alliance

Wij heten Succes Schoonmaak van harte welkom als nieuw Circular Plastics Alliance lid. Onlangs heeft Henk Kras (Circular Plastics) de tombstone overhandigd aan Jan Kes (Succes Schoonmaak).

Succes Schoonmaak is één van de grootste en meest toonaangevende regionale schoonmaakbedrijven van Nederland. Niet voor niets zijn ze eind 2020 uitgeroepen tot Nr. 1 schoonmaakbedrijf van Nederland. De basis van het succes van Succes Schoonmaak is de no-nonsense houding (mouwen opstropen en ervoor gaan) en de oprechte aandacht voor haar schoonmaakmedewerkers. Het fundament hiervoor zijn de familiebanden die de organisatie kenmerken. Samen de schouders eronder en de beste kwaliteit leveren, daar staan ze voor.

Zoals de pay-off aangeeft streeft Succes Schoonmaak naar een schonere en mooiere wereld. Succes Schoonmaak is dé totaaloplosser waar het gaat om schoonmaakproducten en -diensten voor verschillende branches zoals o.a. onderwijs, openbaar vervoer en recreatie.

Een schonere en mooiere wereld betekent ook een steeds vollere duurzaamheidsagenda. Bij Succes Schoonmaak is er aandacht voor duurzame schoonmaakmiddelen en is in het nieuwe kantoorpand rekening gehouden met duurzame initiatieven, denk aan o.a. laadpalen en lichtbewegingssensoren. Binnenkort worden ook de afvalstromen in kaart gebracht. De duurzame doelstelling van Succes Schoonmaak is om zo circulair mogelijk én klimaat neutraal aan de slag te gaan.

Samen met de andere leden van de Circular Plastics Alliance wil Succes Schoonmaak met een projectmatige aanpak de duurzame doelstelling waarmaken. Binnen de Alliance willen ze contacten leggen die bijdragen aan het opzetten van de circulaire keten binnen het schoonmaakbedrijf.

Door de toevoeging van Succes Schoonmaak aan de Circular Plastics Alliance kunnen we onze gezamenlijke expertise inzetten om de circulaire mogelijkheden voor de schoonmaakbranche in kaart te brengen én te realiseren. Daarmee is Succes Schoonmaak een unieke en waardevolle aanvulling op onze Alliance.

Klik hier voor meer informatie over Succes Schoonmaak.

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven

Regelmatig versturen wij onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunststof recycling en circulaire actualiteiten. Aanmelden kan eenvoudig hieronder.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.