< terug naar nieuwsoverzicht

Venntiv-bijgesneden-1
5 februari 2021
Venntiv neemt deel in Circular Plastics Alliance

Leuk nieuws want ook Venntiv neemt deel in de Circular Plastics Alliance. Henk Kras ging langs met de tombstone om de deelname officieel te maken!

Venntiv is gespecialiseerd in subsidie aanvragen gericht op duurzame innovatie. Overheden, zowel Europees als Regionaal, investeren in maatregelen die CO2-uitstoot reduceren of grondstofgebruik terugbrengen.

Ook heeft Venntiv heeft als adviseur meegewerkt aan een aantal prestigieuze projecten ter bevordering van de circulaire economie. Zoals bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van Nederlands’ grootste plastic sorteer installatie. En talloze andere projecten gericht op hergebruik van grondstoffen, opwekken van energie en reductie van CO2 die ze hebben kunnen ondersteunen.

Samen met de andere leden van de Circular Plastics Alliance wil Venntiv duurzame innovaties aanjagen en oude plannen nieuw leven in blazen. Door mee te denken met de ambities van de partners verwachten ze met elkaar een voortrekkersrol in te kunnen nemen in het verduurzamen van de maatschappij.

Door de toevoeging van Venntiv aan de Circular Plastics Alliance kunnen we kansen voor subsidies identificeren en de financiële kant van de plannen vanuit andere oogpunten bekijken. Daarmee is Venntiv een unieke en waardevolle aanvulling op onze Alliance.

Lees hier meer over de deelname van Venntiv aan de Circular Plastics Alliance.

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven

Regelmatig versturen wij onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunststof recycling en circulaire actualiteiten. Aanmelden kan eenvoudig hieronder.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.