< terug naar nieuwsoverzicht

bruil
20 juni 2024
Bruil treedt toe tot Circular Plastics Alliance

Familiebedrijf Bruil is toegetreden tot Circular Plastics Alliance. Het bedrijf is leverancier van een totaalpakket van betonmortel, droge mortels en prefab beton. Als producent van cementgebonden producten is Bruil zich zeer bewust van duurzaam bouwen.

Met een ambitieuze missie: slimme bouwproducten maken met minder materiaal, is het bedrijf druk aan de slag gegaan en werkt elke dag weer aan die verandering. Door te werken aan een circulaire bouwmethode, streeft Bruil ernaar om zoveel mogelijk grondstoffen te hergebruiken, waardoor het gebruik van nieuwe grondstoffen beperkt blijft. Waar in het verleden altijd eerst gekeken werd naar primaire grondstoffen, wordt nu gestuurd op recycling van waardevolle grondstoffen.

Samen met CPA wil Bruil onderzoeken hoe het bedrijf de verpakkingsketen van haar producten circulair kan maken, zowel bij inkoop als bij de herverwerking van materiaal op de bouwplaats.

Lees meer over Bruil op: https://www.bruil.nl/

 

 

 

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven

Regelmatig versturen wij onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunststof recycling en circulaire actualiteiten. Aanmelden kan eenvoudig hieronder.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.