< terug naar nieuwsoverzicht

Pallet 3
pallet 2
vrachtwagen
taart HSB Xella
22 januari 2024
Eerste inzet circulaire pallets in de praktijk

Eén van de Circular Plastics Alliance leden HSB Bouw B.V. had 16 januari de primeur om de circulaire kunststofpallets van onze CPA partner Xella Netherlands te testen. Op de bouwplaats van HSB Bouw B.V. voor het project “Anna’s Hoeve” in Hilversum was het even erg druk. Verschillende betrokken partijen, waaronder Circular Plastics Alliance lid RTI Blockchain waren allemaal aanwezig om de eerste vrachtwagen te ontvangen.  De eerste lading separatiepanelen op de circulaire kunststof pallets vertrokken naar een project van HSB Bouw en zijn hiermee de eerste inzet van de pallets in de praktijk. Bij het laden van de vrachtwagen worden de pallets automatisch door de heftruck gescand. Via de app wordt er bij aankomst door de aannemer het aantal pallets geaccordeerd. En nog een bijkomend voordeel, de lege pallets nemen geen ruimte in op de bouwplaats doordat ze genest kunnen worden!

Trots op deze eerste pilot en de projecten die in 2024 gaan volgen. Uiteraard moest dit gevierd worden en werd de feestelijke taart in dank afgenomen.

 

Pallet 3

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven

Regelmatig versturen wij onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunststof recycling en circulaire actualiteiten. Aanmelden kan eenvoudig hieronder.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.