< terug naar nieuwsoverzicht

FZE
15 februari 2024
Four Seasons FZE treedt toe als nieuw Circular Plastics Alliance lid

Four Seasons FZE is een toonaangevend afvalbeheer bedrijf gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten gespecialiseerd als leverancier en exporteur van metaalschroot, plastic schroot, bandenschroot en electronisch afval. (e-waste)
Met een breed scala diensten hebben ze industrieën wereldwijd geholpen met recyclebaar schroot. Zij hebben hierdoor de positie als prominente koper en verkoper van een breed assortiment schroot kunnen verstevigen. Hierdoor kan het bedrijf bemiddelen tussen bedrijven om verschillende afvalstromen op de juiste plaats te krijgen in de cyclus.
De visie van Four Seasons FZE sluit hier dan ook volledig op aan: “Onze visie is het hergebruiken van diverse materialen om zo een closed-loop te sluiten. Door slim om te gaan met de diverse afvalstromen en deze duurzaam te hergebruiken.” Door samenwerkingen met andere partijen is er minder afval, duurzame kennis op het gebied van afvaloplossingen en kosteneffectieve oplossingen om een closed-loop te creëren voor hergebruik van materialen.
Met de toetreding van Four Seasons biedt het bedrijf op het gebied van afvalbeheer aanvullende kennis. Daarnaast is het bedrijf wereldwijd actief met een groot netwerk waardoor het als bemiddelaar en connector kan fungeren voor Circular Plastics Alliance leden voor eventuele partnerships.
Met deze nieuwe samenwerking tussen Four Seasons FZE en Circular Plastics Alliance treedt er wederom een partij toe met een groot netwerk en kennis op het gebied van afvalbeheer.
Bekijk voor informatie over Four Seasons FZE en hun diensten de bedrijfswebsite: https://www.foursfze.com/

De tombstone overhandiging aan Four Seasons vond plaats op een heel bijzondere manier, namelijk in de kerstbubbel tijdens het sportgala van Kras in Volendam waar het hele team aanwezig was. Op de foto Henk Kras, Jaap Buis, Yvonne Thans, Nadine Sciarli, Anshul Goel, Johan Thans.

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven

Regelmatig versturen wij onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunststof recycling en circulaire actualiteiten. Aanmelden kan eenvoudig hieronder.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.