< terug naar partner overzicht

ATK_trading_logo-negative
ATK Trading sro treedt toe tot de Alliance

ATK Trading sro uit Tsjechië houdt zich bezig met recycling. Het bedrijf reguleert de stroom gerecyclede plastic materialen door bedrijven in heel Europa met elkaar te verbinden zodat gerecycled materiaal als basis kan dienen voor nieuwe of bestaande duurzame producten. Hierbij werken ze nauw samen met klanten om samen de beste oplossingen te definiëren.

De hoofdactiviteit van het bedrijf is bemiddeling tussen recyclingbedrijven (leveranciers van kunststoffen) en productiebedrijven. Het werk is gericht op het zoeken naar grondstoffen, ondersteunen bij logistiek en de promotie van producten met meer dan 30% gerecycled materiaal.

Met de toetreding tot de Alliance wil het bedrijf gebruik maken van het netwerk en aanwezige expertise. Lees meer over ATK Trading op: https://atktrading.eu/

 

Het management van ATK Trading , (vertegenwoordigd door  Andrea en Tomas Klima), is  zeer gedreven om duurzaamheid te bevorderen in diverse branches en hebben aangegeven interesse te hebben om de missie van CPA uit te dragen binnen hun netwerkkring o.a. in Midden en Oost Europa.

Met deze  nieuwe ambassadeurs van Circular Plastics Alliance voorzien wij een uitbreiding van ons netwerk buiten Nederland wat veel nieuwe kansen biedt voor onze huidige partners.

We zien een succesvolle samenwerking tegemoet.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.