< terug naar partner overzicht

Bas van den Ende
Bas van den Ende

Bas van den Ende Kunststof Recycling (BVDER) is verwerker van harde kunststoffen. Ze zijn in staat om steeds meer grondstoffen goed te scheiden en om te zetten in hoogwaardig maalgoed. Het uitgangspunt is altijd het behoud van grondstoffen. Met hun processen dringen ze het gebruik van fossiele brandstoffen terug en verminderen ze de uitstoot van CO2.


Recycling

BVDER is al jaren een bekende speler op gebied van kunststof recycling. Dagelijks zet hun team van gepassioneerde medewerkers zich in om harde kunststoffen zoals restproducten uit de tuinbouw, afvalcontainers, kratten en potjes terug te brengen in de markt als hoogwaardige, nieuwe grondstoffen. Met als doel op deze manier een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld voor de volgende generaties.


Wet- en regelgeving

Een goede balans tussen alle geldende wet- en regelgeving én de uitvoering en beheersing daarvan op de werkvloer is belangrijk voor BVDER. Hun KAM-coördinator (verantwoordelijk voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en het milieuvriendelijk handelen van een organisatie) richt zich op het leef- en werkbaar maken van wettelijke- en bedrijfsvoorschriften. Daarnaast draagt hij ook bij aan de ontwikkeling en toepassing van milieuvriendelijke productiemethodes en producten binnen het bedrijf.

Lees hier meer over BVDER


Deelname Circular Plastics Alliance

Nu BVDER lid is van Circular Plastics Alliance willen ze de ontwikkeling van nieuwe producten stimuleren en daar een bijdrage aan leveren. Bijvoorbeeld door het gebruik van gerecyclede harde kunststoffen op kleur. Door deze innovatie kan gerecycled materiaal ingezet worden voor een veel bredere groep aan nieuwe producten. Ze kijken ernaar uit om mooie gezamenlijke nieuwe projecten realiseren. Daar sluit Circular Plastics Alliance zich natuurlijk graag bij aan en verwelkomt dit nieuwe lid dan ook van harte.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.