< terug naar partner overzicht

dutchcups_logo_2022_RGB_300
Dutch Cups

Dutch Cups produceert en levert onbreekbare en herbruikbare kunststof drinkbekers. Al bijna 30 jaar zorgt het bedrijf voor de mooiste kunststof bekers, geschikt voor festivals, events, bars, sportcafés, discotheken en alle andere locaties waar men het glas heft. Het assortiment varieert van bierglazen en champagneglazen tot aan shotglazen en alles daartussenin. Uiteraard zijn deze volledig te personaliseren.

De kunststof drinkbekers van Dutch Cups zijn vele malen herbruikbaar, vaatwasmachinebestendig en aan het eind van de levenscyclus zijn de bekers 100% recyclebaar. De productie van de bekers gaat met full-electric spuitgietmachines, die 75% energiezuiniger zijn dan hydraulische machines. Bovendien biedt Dutch Cups een full-service dienstverlening, inclusief verhuur en reiniging van herbruikbare drinkbekers, om klanten volledig te ontzorgen. Het transport wordt inmiddels ook deels elektrisch uitgevoerd. Kortom, van A tot Z zorgen ze ervoor dat het gebruik van de beker zowel efficiënt als duurzaam is.

De belangrijkste doelstelling van Dutch Cups, in samenwerking met de Circular Alliance, is het ontwikkelen van een optimaal end-of-life concept, waarbij van gebruikte herbruikbare drinkbekers weer nieuwe bekers geproduceerd kunnen worden.

Je leest meer over Dutch Cups op: www.dutchcups.nl

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.