< terug naar partner overzicht

IMPACK_logo_01 (1)
IMPACK CORPORATION

IMPACK CORPORATION, is gevestigd in Japan en is een toonaangevende speler in de verpakkingsindustrie. Het bedrijf heeft een sterke focus op het leveren van hoogwaardige verpakkingsoplossingen voor verschillende sectoren, waaronder de bloemenindustrie. Ze streven ernaar om innovatieve en milieuvriendelijke producten te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van hun klanten. IMPACK CORPORATION is een grote speler op het gebied van duurzaamheid en daarom zijn we verheugd om hun expertise en toewijding aan onze alliantie toe te voegen.

IMPACK CORPORATION heeft dan ook een duidelijke visie op duurzaamheid: “Wij geloven in het creëren van verpakkingsoplossingen die niet alleen efficiënt zijn, maar ook vriendelijk zijn voor onze planeet. We willen een positieve impact hebben op de bloemenindustrie en het milieu als geheel door innovatieve, duurzame producten te leveren.”

De toewijding van verpakkingsgigant IMPACK CORPORATION aan duurzaamheid komt o.a. tot uiting in hun dagelijkse activiteiten, waaronder het verminderen van overuren voor werknemers, het produceren van verpakkingsmaterialen met bio plastic en het verminderen van rookontwikkeling tijdens het productieproces.

In samenwerking met Circular Plastics Alliance streeft IMPACK CORPORATION ernaar om de kennis en inspanningen op het gebied van circulariteit verder uit te breiden. Ze willen partners en klanten betrekken bij het vergroten van het bewustzijn over duurzaamheid en circulariteit in de verpakkingsindustrie. IMPACK CORPORATION is vastbesloten om een voortrekkersrol te nemen in het bevorderen van milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en daarbij het verminderen van de negatieve impact op onze planeet.

Meer informatie over IMPACK CORPORATION en de duurzame verpakkingsoplossingen zijn te vinden via: https://www.impack.co.jp/

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.