< terug naar partner overzicht

Logo
Knapzak Benelux BV

Welkom Knapzak Benelux BV:

Circular Plastics Alliance verwelkomt Knapzak Benelux BV als nieuw lid en partner in onze gezamenlijke missie om afval te scheiden en het hergebruik van plastic te stimuleren. Knapzak Benelux bevordert duurzaam afvalbeheer met behulp van innovatieve oplossingen zoals gepersonaliseerde afvalbakken en -zakken.

Circular Plastics Alliance werkt sinds 2021 succesvol samen met Knapzak Benelux. Deze samenwerking begon met de inzameling van plastic folie door middel van het Knapzaksysteem. Dit systeem bestaat uit een Knaphouder met bijbehorende inzamelzak voor het scheiden van onder andere plastic folie.

Nu geven we een vervolg aan deze samenwerking met de Circular Bag. Onder de naam Circular Bag biedt Knapzak Benelux BV circulaire afvalzakken aan, gemaakt van gerecycled materiaal. Deze op maat gemaakte zakken worden verkocht via Paardekooper. De zakken dragen bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en sluiten naadloos aan bij onze inspanningen om duurzaam afvalbeheer te bevorderen.

Bas Stoffels, algemeen directeur van Knapzak Benelux BV, benadrukt de waarde van het partnerschap met Circular Plastics Alliance: “Wij zijn verheugd lid te worden van Circular Plastics Alliance en onze krachten te bundelen om samen afvalscheiding en hergebruik te bevorderen. Samen zullen we blijven streven naar een schonere en duurzamere wereld.”

Knapzak Benelux BV is al bijna 30 jaar een vooraanstaande speler op het gebied van afvalverwerking en afvalscheiding. Hun innovatieve afvalsystemen bieden veelzijdige oplossingen voor efficiënte afvalinzameling. Voor iedere organisatie hebben zij een afvalsysteem op maat. Of je veel of weinig afvalstromen hebt, werkzaam bent in groot of klein bedrijf, in de logistiek, productie, recreatie, retail, horeca of een andere sector; een efficiënte afvaloplossing hebben ze altijd. De bakken en zakken van Knapzak Benelux BV zijn te personaliseren door ze naar eigen smaak of huisstijl te laten maken, zodat afval scheiden nog leuker wordt.

Klik hier voor meer informatie over Knapzak Benelux BV.


v.l.n.r. Nadine Sciarli, Bas Stoffels en Jaap Buis

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.