< terug naar partner overzicht

logo_profine (1)
Profine GmbH

De profine Group, onder andere actief met de merknaam Kömmerling, is een toonaangevende fabrikant van kunststof kozijnprofielen en gerenommeerd leverancier van PVC-plaatmateriaal. profine opereert o.a. vanuit Berlijn en Pirmasens (Duitsland) en is met 3200 medewerkers, verspreid over diverse dochterondernemingen, wereldwijd actief in 29 landen. In Nederland wordt de organisatie vertegenwoordigd door Kömmerling NL, in Waardenburg, met het speciaal voor Nederland ontwikkelde K-VISION kozijnsysteem.

profine heeft al jarenlange vooruitstrevende ambities op het vlak van duurzaamheid en circulariteit. Zo staat closed-loop recycling en het verminderen van CO2 al geruime tijd op het programma (o.a. door 100% elektrische heftrucks, zonnepanelen, groene stroom en reductie in afval, transportbewegingen, grondstof- en energieverbruik) en wordt continu gezocht naar innovatie in producten, zoals K-VISION ReFrame, bio-attributed PVC en levenscyclusanalyses.

Met haar ervaring, statuur en duurzame ambities is profine een waardevolle toevoeging aan de alliantie. Met toetreding tot de alliantie wil het bedrijf haar netwerk uitbreiden en breder invulling geven aan de duurzame ambities, wereldwijd en in Nederland. Je leest meer over profine en Kömmerling op www.kommerling.nl en https://www.profine-group.com/en

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.